Selecteer een pagina

VAATWAS- GLAZEN-SPOELMACHINES & WATERBEHANDELING

Een goede organisatie van uw spoelkeuken en glazenspoelmachine bespaart u werkuren, dus veel geld. Wat zeker goed geregeld moet zijn is de waterbehandeling.

De vaatwasser

De vaatwastechniek in combinatie met de  waterbehandeling en chemie met toebehoren, moet optimaal in de werkorganisatie worden geïntegreerd. Winterhalter is een fabrikant die u het totale pakket biedt van glazenspoelmachine tot chemie oplossingen is onze trots. Bij gebruik van Winterhalter reinigingsmiddelen wordt de garantieperiode op onderdelen met 1 jaar tot 2 jaar verlengd . Daarnaast bieden wij u de keuze uit Bar-Aid glazenspoel- en vaatwasmachines en Ecomax glazenspoel- en vaatwasmachines.

De glazenspoelmachine

Glazenspoeltechniek en waterbehandeling zorgen in de goede afstelling voor een poleer vrij resultaat. Netheid in het gastenverblijf én achter de schermen is vandaag de dag vanzelfsprekend. Spoeltechniek en toebehoren moeten in het vaatwerk afvoersysteem geïntegreerd worden. Alleen dan kan effectief en perfect hygiënisch gewerkt worden zonder dat de kosten oplopen. Wij analyseren en adviseren u graag in de mogelijkheden en opstelling van de juiste machine.

Omgekeerde OSMOSE-PROCES

Het water wordt door een membraan gedrukt, daardoor wordt het wassen zonder de aanwezigheid van onzuiverheden uitgevoerd, wat betekent dat er geen aanslag meer achterblijft op het serviesgoed, bestek of glazen. Poleren is niet langer nodig omdat het vaatwerk schitterend schoon is en klaar voor gebruik. We hebben dus een complete vaatwas oplossingen in combinatie met een waterbehandeling oplossing voor horeca en grootkeuken. Is het een stand-alone voorlader of een geïntegreerde doorschuif vaatwasser voor in de keuken, sport kantine, of het cafetaria, Pregka levert de optimale oplossing ten opzichte van kwaliteit, efficiency, kosten, werkomstandigheden en het milieu.

OSMOSE, Vaatwassers, glazenspoelmachines
& toebehoren.

Professionele keuken apparatuur, compleet en degelijk.

Magnetrons, Combi-magnetrons etc.

Kooklijnen in diverse opstellingen naar uw eigen hand in te richten.

Vaatwassers, glazenspoelmachines
& toebehoren.

Bak apparatuut, salamanders, bakovens, lava grill, friteuses etc.

Warmhoudplaten, bakplaten, friteuses, etc.

hetelucht ovens, bake-off ovens en combi-steamers  etc.

Vaatwassers, glazenspoelmachines
& toebehoren.

Koelkasten, Vrieskasten, Diepvriezers, Ijsblokjes-machine etc.

Hencovat vacumeer machines in alle maten.

Koken & bereiden op compacte wijze, steamers, bak ovens, etc.

Terugbel Formulier & Contact gegevens